CCL_Mei Klaas_7246 (2)

Mei Klaas

Mei staat niet, zoals sommigen denken, voor de maand mei en ook niet voor een Chinese naam. Mei betekent Met in het Fries. Wat ik ook voor u kan betekenen, u zult het Met mij, dus Mei Klaas moeten doen.

Nieuw met ervaring

Mei Klaas is in 2014 gestart en heeft verschillende opdrachten onder handen gehad. Met een brede kennis van zaken en een schat aan ervaring is Mei Klaas een interessante partner voor opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid.

Loopbaan

Klaas G. van den Berg is zijn loopbaan begonnen in het onderwijs. Van daaruit heeft hij de stap gemaakt naar het openbaar bestuur. Van 1980 tot 1996 is hij in verschillende functies werkzaam geweest bij de provincie Fryslân, onder meer op de beleidsterreinen Ruimtelijke Ordening en Economische Zaken. Van 1996 tot en met 2013 heeft hij, als senior beleidsadviseur Regionale Economie, gewerkt bij de Kamer van Koophandel Noord Nederland. Vanaf 2014 is hij actief met zijn eigen bedrijf onder de naam Mei Klaas.

Kennis van zaken

In zijn loopbaan heeft hij zich kunnen ontwikkelen tot een gedegen adviseur met een brede kennis van zaken en een goed gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen. Klaas G. van den Berg heeft aangetoond tactvol en diplomatiek te kunnen opereren en is graag als verbinder actief op het snijvlak van ondernemen, onderwijs en overheid.

Breed netwerk

Door zijn verschillende functies heeft hij op alle niveaus een breed netwerk opgebouwd, niet alleen in de Friese samenleving, maar ook in Noord Nederland en daarbuiten.

Ondernemers, onderwijs en overheid

Sinds 1 januari 2014 zet Klaas G. van den Berg zijn kennis, ervaring en netwerk in voor zijn bedrijf Mei Klaas, dat zich richt op het geven van advies en ondersteuning bij initiatieven en projecten, waarbij ondernemers, onderwijs en overheid samenwerken. Mei Klaas gelooft in de kracht van collectieven die samenwerken en resultaat behalen op inhoud.